Internet

Facebook wachtwoord veranderen

Het lijkt waarschijnlijk absurd maar toch hoorde ik dikwijls de vraag van hoe je je Facebook paswoord kunt veranderen. Het is allemaal eigenlijk zeer makkelijk (je moet het maar weten he !).

Log je eerst en vooral in op je Facebook-profiel. Klik dan op “Account” (rechtsbovenaan de Facebook-pagina) en dan op “Accountinstellingen“.

Daar vindt u de optie “Wachtwoord“. Als je daarop klikt kunt u van passwoord veranderen door eerst je oude paswoord in te vullen.

Hoe je Facebook passwoord veranderen

Add a comment


  1. Ik wil nathalie iseroja op me facebook profiel. Want ik kom in de waar met nathalie Jane hoogdorp


  2. Dus er zijn 3 account. Die ene moet weg die van oprah als picture. En die van mijj moet veranderen in nathalie iseroja hoogdorp  3. Hallo,

    Ik denk dat iemand mijn facebook heeft geblokt ik kom er niet in en ik wil mijn facebook terug wat kan ik doen ?


  4. Alles prima maar ik kom echt niet achter hoe ik via mijn iphone het wachtword van mijn facebook account kan veranderen. Tuurlijk zou ik dat via laptop zo kunnen oplossen maar die is al weeken in reparatie. Bedankt  5. Ik kan mijn wachtwoord niet opvragen en ook niet veranderen, bovendien weet ik mijn gebruikersnaam niet. Volgens mij heb ik dat ook nog nooit gebruikt en/of aangemaakt. Verder heb ik een foto op de facebook-pagina staan die ik wil verwijderen.


  6. iemand heeft mijn wachtwoord veranderd en nu kan ik niet meer op mijn eigen fb. Ik krijg altijd melding dat ik te vaak na mekaar een code heb ingegeven wat moet ik doen?


  7. een vriendin va,n mij heeft een hecker op haar facebook ze kan niemeer op haar profiel maar die hecker wel hij stuurt gemeenen berichten en iedereen denkt da da echt mijn vriendin is hoe moet ik dit oplossen??  8. Hoe kan ik de taalinstelling van mijn Facebook op een IPAD veranderen? Op mijn Macbook heb ik het al veranderd maar wil nu ook dat doen op mijn IPAD. Zie echter nergens de optie daarvoor??


Voeg een commentaar toe