Televisie

Rémi Gaillard : een unieke grappenmaker

Hoogstwaarschijnlijk kent u de Rémi Gaillard niet. Rémi is een Franse grappenmaker die zijn populariteit kent dankzij het internet. Hij maakt sinds 1999 grappige filmpjes die hij online zet. In Frankrijk is hij een bekende grappenmaker geworden! Grappige anecdote: toen FC Lorient de Franse beker enkele jaren geleden won kwam Rémi Gaillard, in het outfit van de winnaars op het veld en vierde de beker met de spelers! Hij deelde handtekeningen aan de supporters uit zonder iemand het merkte. Bovendien kon hij de hand schudden van de toenmalige Franse president Jacques Chirac (er wordt gezegd dat hij hem zelf feliciteerde voor zijn prestatie!) !

Hieronder vindt u enkele van zijn filmpjes en bovendien vindt u een link naar zijn officiële websites waar u honderden van zijn grappen kunt bezichtigen !

Add a comment

Voeg een commentaar toe