Internet

Facebook naam wijzigen

Om de één of andere redenen (schrijffout, …) wil je je Facebook naam wijzigen. Jammer genoeg gebeurt een naamswijziging niet automatisch, met andere woorden je kunt je naam niet in één, twee drie zelf veranderen: je moet eerst een verzoek naar Facebook verzenden

Wijzigen van je naam op Facebook

Een naamwijziging kan gedaan worden in de “Mijn Account“-gedeelte van de Facebook website. Je kunt makkelijk je naam veranderen maar deze moet worden gecontroleerd door Facebook (het kan dus een tijdje duren vooralleer je de veranderingen ziet). Opgelet: niet elke naamswijzigingsverzoek wordt geaccepteerd: het moet voldoen aan de voorwaarden door Facebook opgesteld…

UPDATE 10/09/2011: een naamswijziging kan vanaf nu in één enkele klik volbracht worden, lees ons nieuw artikel over het veranderen van je naam op Facebook

Hoe wijzig ik de naam van mijn Facebook pagina?

De naam van je Fan pagina kun je jammer genoeg niet wijzigen. Op geen enkele manier (zelfs een mailtje naar Facebook sturen helpt in de meeste gevallen niet). De enige oplossing is een nieuwe pagina aanmaken wat dan weer zeer makkelijk kan (maar dan ben je wel al je fans kwijt)…

Add a comment
 1. Als ik mij wil aanmelden bij facebook sta ik als Ron Oord van Der maar Der moet zijn der met kleine d 2. Ik wil graag:
  ‘Marjolein zoekt Woning’ als naam maar ik kan geen nieuwe meer aanmaken.
  Zouden jullie het kunnen veranderen?
  Bedankt 3. Ik kan mijn naam niet meer veranderen er staat nu andries otto mulder

  het moet gewoon andries mulder zijn.
  ik hoop dat jullie het in order kunnen maken
  dank alvast

 4. Graag mijn naam veranderen,ik sta nu als Francisca Hesselink op facebook
  moet worden Stephanie Hesselink. bvd. 5. ik heb al 5 keer mijn naam veranderd
  en ik wil nu een andere naam kiezen hoe kan ik andere naam hebben

  help aub!
  mvg


 6. Hallo,

  Een tijdje terug kreeg ik op facebook een melding dat ik mijn naam moest wijzigen. De reden waarom ik deze melding kreeg was mij niet duidelijk. Ik kreeg het idee dat het wegens privacy redenen moest, zodus bedacht ik een naam waarmee ik niet snel gevonden zou worden en kwam ik op de naam: Laila leile Hassan.

  Na een poosje bleek er niets te zijn en wou ik mijn naam weer wijzigen. Ik heb het aantal keren proberen te wijzen, maar dit was helaas niet mogelijk. Momenteel staat er op facebook als naam Laila Leila Hassan weergeven, dit klopt niet!

  Ik wil graag mijn echte naam op facebook hebben, zodat het voor mijn familie, vrienden en collega’s duidelijk is dat ik het ben.

  Mijn naam is Laila Mujghan Hz. De zus van Lina Hz en Fawad Hz, ook facebook gebruikers.

  Bijdezen vraag ik jullie om mijn naam te wijzigen s.v.p.

  Ik had het graag zelf willen doen, maar ik heb het zo vaak geprobeert, het is niet mogelijk.

  Bijvoorbaat dank ik u voor uw medewerking en begrip.

  Met vriendelijke groet,

  Laila Mujghan Hz


 7. Beste Team van facebook, ik heb het limiet bereikt voor het veranderen van mijn naam. Dit komt omdat eerst mijn naam en achternaam niet geaccepteerd werden… Toen weer wel.. Toen de naam van mijn kinderen er in 2x bij en nu kan ik niet meer wijzigen. Een heel nieuw account aanmaken vind ik erg vervelend omdat op mijn huidige een hoop dierbare dingen staan waar ik op elk gewens moment nog even naar wil kunnen kijken. Reacties kunnen opnieuw kracht geven.

  Hierbij wil ik jullie vragen om mijn naam waarmee ik bij andere post AUB te veranderen. Het is nu Ilona Denilio en Kyan van den Berg. Dit is erg lang en ik wil alleen mijn eigen naam daar hebben staan dus Ilona vd Berg of Ilona van den Berg of Ilona Van Den Berg, net wat kan.

  Ik hoop met heel mijn hart dat jullie mij willen en kunnen helpen en wil hierbij mijn excuses aanbieden voor het ingemak en jullie alvast bedanken, mochten jullie mij hierbij willen helpen!

  Lieve groet,
  Ilona
 8. Hoi, wil graag alleen mijn meisjes naam op face book,dus niet meer klazien diel….maar klazien rogaar. 9. ik wil graag alleen mijn naam verandert hebben in mijn alternatieve naam er moet op dit profiel alleen ” Special Flowers and Things ” komen te staan en geen Marjolein Brugman ( die heb ik al voor mijn vrienden , maar wil hier alleen maar mn creaties op zetten voor diegene die t leuk vinden om naar te kijken) zou jij dat kunnen doen bvd!Voeg een commentaar toe