Internet

GMail account (emailadres) aanmaken

Google Mail (Gmail) biedt net zoals Hotmail de mogelijkheid om een e-mailadres aan te maken. Gmail is gebaseerd op het idee dat e-mail intuïtiever, efficiënter en nuttiger kan worden gemaakt. Het biedt heel wat voordelen als strenge spamcontrole, mobiele toegang en enorme opslagcapaciteit! Bovendien kun je met je Gmail e-mailadres de vele services van Google gebruiken (zoals Adsense, Buzz, AdWords, Analytics…).

Een Gmail e-mailadres aanmaken is makkelijk in vergelijking met vroeger, toen had je een uitnodiging nodig om je te registreren. Gelukkig is dit verleden tijd. Een Google mail emailadres aanmaken neemt maar enkele minuutjes van je tijd…

Ga naar Gmail en klik op een account aanmaken. Vul je gegevens in en je kunt onmiddellijk genieten van je nieuwe, persoonlijke @gmail.com e-mailadres!

Add a comment

  1. Pingback: Een e-mail adres aanmakenVoeg een commentaar toe