Internet

Naam veranderen Facebook

Hierna volgt een kort stappenplan die u kan helpen bij het wijzigen van uw naam op Facebook:

 1. Log je in op je Facebook account
 2. Klik rechtsboven op Account
 3. Klik dan op Accountinstellingen (Account Settings)
 4. Klik op het eerste item (Naam) en daar kan je makkelijk je Facebook-naam veranderen!
Add a comment
 1. Pingback: Facebook naam wijzigen - Benske 's Blog 2. Je hept me geholpen, dus je blog is doeltreffend. Maar je schrijfstijl past eerder in een kleuterboek. 3. Hallo, een paar maanden geleden had ik me ingelogd op fb, ik kreeg een melding dat ik mijn naam moest wijzigen, ik heb toen snel wat getypy. Nu kan ik mijn naam niet meer wijzigen.. kunnen jullie mij helpen?
 4. Hoe kan ik mijn dj naam tussen aanhalingstekens plaatsen, ik ken iemand die dat heeft gedaan, maar hij weet niet meer hoe
 5. Your comment is awaiting moderation.
  Beste
  ik wil graag mijn naam veranderen naar Sanae Sirine.
  Ik heb dus een nieuwe achternaam.Zouden jullie het zo snel mogelijk willen veranderen?
  MVG


 6. Niks kleutertaal, gewoon goede informatie ;) Denk al jaren dat ik mijn naam op facebook niet kan veranderen, dus deze informatie was zeer welkom.


Voeg een commentaar toe